Ryddeaksjon og Diversnight 2018 !

Grenland Dykkeklubb skal lørdag 03 november gjennomføre en ryddeaksjon under vann i Langesund i Bamble kommune. Denne aksjonen er en del av et nasjonal maritimt ryddeprosjekt som vil bli gjennomført flere ganger de neste årene.

Ryddeaksjonen er et rent dugnadsprosjekt for nærmiljøet. Vi er i samtale med kommunen og Renovasjon i Grenland, samt vi prøver å få noen lokale samarbeidspartnere til å være med og skape litt publisitet og forståelse rundt dette med marin forsøpling.

Et av våre hovedmål er å skape en holdningsendring til dette med å forsøple naturen vår. Vi kommer også til invitere media for å få mest mulig publisitet rundt prosjektet og våre samarbeidspartnere.
For å gjennomføre dette på god måte trenger vi hjelp fra nettopp deg!
Det er ikke krav til å dykke for å være med på dette.

Området som skal ryddes er Kongshavn i Langesund og målet er å rydde mest mulig i hele dette området.
Vi skal mest sannsynlig ha base innerst i Kongshavn rett bak Wrightegaarden.
Oppmøte blir klokken 1000 innerst ved Kongshavn lørdag 03 november. Dersom det blir endringer på oppmøtestedet vil dette bli informert om i god tid.

Dersom det er noen som har forslag til rydding, samarbeidspartnere eller annet nyttig er det bare å ta kontakt med kontaktpersonene eller selve klubben.
Mer informasjon vil bli publisert så fort dette foreligger.
Informasjon er også lagt ut på Facebook og vår nettside.

Veldig fint dersom du kan bekrefte om du kan komme og om du vil dykke eller bistå fra land.

Kontaktpersoner:
Magnus Opsahl: 908 48 213
Fredrik Andersen: 415 45 797

I tillegg har vi meldt oss på et internasjonalt event som kalles Diversnight. De siste årene har det per år deltatt ca. 1500 dykkere i 23 land.
Konseptet er at alle registrerte dykkere hopper i vannet klokken 2018 lokal tid.
Etter dykket spiser vi kake da dette er en av bakgrunnene for at Diversnight ble opprettet .

Program for Diversnight er tentativt oppmøte klokken 1900 på Damskipskaia i Langesund. Vær forberedt på at oppmøtested og tid kan endres noe, men dette vil det komme melding om i god tid.

Dersom du ønsker å lese mer om Diversnight kan du gå inn på følgende nettsted: www.diversnight.com.

Kontaktperson for Diversnight:
Magnus Opsahl: 908 48 213.

Da er det bare å melde seg på Ryddeaksjonen, Diversnight eller begge deler!

Vi ses til en super dag og kveld!